top of page
Išči
Peter Hajdu
Feb 26, 2020Branje traja 2 min
Žarovnije - 5 let kasneje
Namesto uvoda...pet let je preteklo odkar smo. Več kot dve leti od zadnjega bloga. Razlogov za odsotnost pisanja, v katerem sam namreč...
222 ogledov0 komentarjev
Pitmaster Peter
Nov 4, 2016Branje traja 2 min
Zakaj moj smoker ni ameriški, kjer je BBQ doma?
Ne vem. Nikoli ne bi rekel oz. prisegel bi, da bi se moji družini kotlov in kotličkov po kleteh, balkonih in atrijih bližnje in daljne...
674 ogledov0 komentarjev
by The Rebel BBQ Brothers
Oct 26, 2016Branje traja 2 min
"Čudni" kosi = vrhunski bbq ali Beef cheeks by The Rebel BBQ Brothers
Ja, res. Bolj kot je kos mesa "čuden", boljši je ko pride obdelan iz smokerja. Lička vrhunski kuharji vsekakor poznajo
733 ogledov0 komentarjev
Pitmaster Peter
Oct 14, 2016Branje traja 2 min
Drop the popular trends and embrace the true bbq tradition - 1st year of Žarovnije
I write in english again after some time. Seems just about right for a proper BBQ talk. Trends ruin everything! We didn't even started to...
139 ogledov0 komentarjev
Peter Hajdu
Oct 10, 2016Branje traja 1 min
Koseški čili in piranska sol na hladnem dimu
Za hladne dni se tole zelo dobro obnese. Naša domača bera je letos dala same ta hude ta rdeče. Potrebujemo čilije, piransko grobo...
241 ogledov0 komentarjev
Pitmaster Peter
Apr 4, 2016Branje traja 2 min
Žarovnije
Namesto uvoda....spet o hamburgerjih. Danes sva z lepšo in boljšo polovico šla sprobat enega zadnjih novih hamburgerjev v mestu. Niti ne...
1,161 ogledov0 komentarjev
bottom of page